Telefon nr. 4619 4310
Assenløsevej 93 – 4130 Viby Sjælland

 
Er din rude i butikken eller derhjemme slået i stykker,
så ring til Dåstrup Glas på tlf. 46 19 43 10 som kommer vi og dækker den af, og hvis det er nødvendigt sætter vi en midlertidig rude i.

Energirude og termoruder

”…Når du først har prøvet at bo med Energiruder, så fortryder du kun, at du ikke fik dem sat i noget før…!”Formålet med energimærkningen på dine ruder er at give dig som kunde, mulighed for at vurdere produkternes energimæssige egenskaber.

At sammenligne dem og finde ud af, hvad de hver især betyder for din komfort, din økonomi, værdien af dit hus, dets arkitektur samt naturligvis også klimaet og miljøet.

Miljøet og fremtiden fortjener energiruder!

 

Så meget kan du spare

I et referencehus med et vinduesareal på 20 m2 bliver den årlige besparelse - ved eftermontering af træforsatsrammer med energiruder på eksisterende vinduer med enkeltlags glas - omtrent som angivet nedenfor:

A-mærket:
4.933kWh eller 665 ltr. olie (ca. kr. 4.594 pr. år)

I et referencehus med 20m2 dannebrogsvinduer bliver den årlige besparelse ved udskiftning fra ældre vinduer med almindelige termoruder til energimærkede vinduer
omtrent som angivet nedenfor:


A-mærket:
1.633kWh eller 217 ltr. olie (ca. kr. 1.503 pr. år)

B-mærket:
1.308kWh eller 174 ltr. olie (ca. kr. 1.203 pr. år)

C-mærket:
1.185kWh eller 158 ltr. olie (ca. kr. 1.090 pr. år)

Vidste du?

  • At grundige undersøgelser har vist, at udledningen af drivhusgasser – deriblandt CO2 – forrykker varmebalancen i jord/atmosfæresystemet og truer med at give globale klimaændringer.
  • At det vil påvirke alt liv, både mennesker, dyr og planter. Så det er på høje tid at få skabt en fornuftig tilpasning af miljøudviklingen. Derfor er det vigtigt at få nedbragt CO2-udslippet markant
  • At alle kan være med – f.eks. ved at spare på bademinutterne og drikkevandet derhjemme – og ikke mindst spare på varmen ved at skifte til Energiruder i stedet for gammeldags termoruder.

Så en investering i Energiruder betyder ikke kun en lavere varmeregning – men også at vi efterlader et bedre miljø til vores børn og børnebørn.

Indhent gode råd og vejledning hos DÅSTRUP GLAS RING PÅ TLF. 46 19 43 10

Dåstrup Glas A/S – Gratis måltagning!